08.12.2015

2016 sesongen

Det har nå gått et par uker siden Bislett 12 timers og jeg har ikke løpt en meter!! Jeg har ikke hatt lyst til å trene i det hele tatt. Jeg dro på ferie uten joggesko, har vært på fest og på besøk. Jeg har hatt mer tid til andre ting, men samtidig ikke fått gjort så mye.. Har verken vært høyt eller lavt egentlig.. Når tanken om trening har dukket opp så har jeg kjent på dørstokkmila, men jeg har ikke behøvd unnskyldninger for å ikke trene da jeg har helt fri nå. Det er sikkert ikke så lurt å gjøre ingenting når jeg har pause, men hodet trenger det kjenner jeg!!

Jeg har satt meg en dato for når jeg skal igang igjen så mandag 14. desember begynner jeg med trening mot det første målet i 2016. Når helga kommer skal jeg sette hodet i "gleder meg" modus til å komme igang igjen og starter opp med "gla'trimmen" frem til nyttår:) Etter nyttår og frem til årets første mål blir det treningsprogram, endringer i hverdagen og fokus!!

Foreløpig plan for 2016:

* Holmestrand maraton hvor målet er pers!! Kjenner jeg går høyt ut nå, men alternativet er å si at jeg kanskje kunne ønske meg en pers og det hadde jo vært hyggelig med pers da, men jeg tror kanskje ikke jeg klarer det, men jeg skal jo prøve litt da osv... men det funker jo ikke!! Her må jeg bestemme meg, gå for det og gjennomføre! Nåværende pers er 04.38.38.

* Nordmarka skogsmaraton - tidlig start og kose meg hele veien!! Dette er et flott løp og det skal jeg nyte fra start til mål. Om du vil være med så heng gjerne på, jeg tar med kaffe!! Neida, så koselig blir det ikke da, men tidlig start vil si at man bruker over 5 timer.

* Ironman 70.3 Haugesund - her er målet udefinert pr idag, men koselig blir det som alltid når sirkuset inntar byen. 

* Hof toppers 75km - her skal jeg bruke fornuften gamle damer har i starten på løpet også satser jeg på at ungdommen drar opp farta etterhvert og da er det bare å henge på!! 

Da jeg starter i ny jobb i januar som krever sitt så har jeg ikke satt opp flere konkurranser, men jeg kommer til å krydre sesongen med noe småting i nærmiljøet også har jeg en drøm som kanskje blir virkelig i 2016... Det blir et spennende år og det gleder jeg meg til!!!4 kommentarer:

 1. Haha, det var en god plan
  Hva ble resultatet?

  SvarSlett
  Svar
  1. 5km på Holmestrand maraton Irongirl 5km jenteløp istedetfor ironman og på Hoftoppers 75km startet jeg ikke pga for tøff cutoff for en nybegynner/husmor løper Drømmen var Bislett 24t og runde 100km men den er endret til 12t Den nye jobben var knall da!! Storkoser meg der👍

   Slett
 2. Jeg synes ikke at folk på ferie må gjøre mye.
  Ferie er fritid.
  Man kan sove gjennom alle feriedager , alle kan frivillig gjøre det, og ingen kan anklage dem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig! Ferie er fritid! Ferie er da man har tid til å gjøre mer av det man liker enten det er å sløve i sola eller bestige et fjell og ingen kan anklage dem...

   Slett